Olika möjligheter med Internet

Det händer något konstant på Internet, hur vi använder oss av detta är olika från företag till företag och person till person. Det finns ingen exakt guide hur du ska gå till väga när du använder det utan det finns olika möjligheter med Internet som är upp till dig att använda.

Vi blir mer och mer uppkopplade online och man kan styra mer och mer över just Internet. Det som man för bara några år sedan tyckte vara science fiction är idag möjligheter och du är uppkopplad dygnet runt utan att det kostar allt för mycket.

  • Post – vi skickar mindre och mindre analog post idag, det bifogas dokument i elektroniska brev och även det som skickas fysiskt kan idag skannas in och levereras digitalt till din e-post adress. Välj att lagra din post online eller hämta ut via en brevbox, möjligheterna är många.
  • Mobil – Detta är något som förändrats mycket de senaste åren, hur vi använder vår mobil. Det är inte en fullfjädrad dator men inte långt ifrån. Mycket av det du arbetar med dagligen på en vanlig dator kan du göra med din mobila telefon. Genom det 4G nät som idag finns så kan du surfa ganska smärtfritt nästan överallt i Sverige.
  • Nöje – Förutom alla möjligheter med att skicka e-post, ringa och annat som kan ses arbetsrelaterat så finns det möjligheter till spel och andra nöjen i din telefon. Du kan lyssna på musik eller se på film via någon streaming kanal. En okay uppkoppling och du kan se en långfilm utan problem.