Internet, det digitala spindelnätet

Internet

Internet har verkligen vuxit och blivit en del av mångas vardag de senaste 20 åren. Det har de senaste åren vuxit till att kunna bli en portal till en digital värld som har öppnat upp allt ifrån nöjen till diverse olika system och webbsidor som kan hjälpa dig i vardagen. Detta är även för dig som är företagare ett mäktigt verktyg för att kunna synas och bli ett bättre företag.

 

Marknadsföring

I och med att Internet är i konstant förändring så gäller det att hålla sig uppdaterad på sociala medier. Men man måste ha koll på vad som är passande. Det är kanske inte det bästa att ha ett Tumblr konto om ditt företag arbetar med ekonomi. Däremot skulle https://www.tumblr.com/ vara bra om du som privatperson vill visa upp bilder och annat.

Facebook är fortfarande ett stort socialt medium som är bra om man har ett företag. Många har till och med kundtjänster via https://www.facebook.com/ för att erbjuda sina kunder mer interaktion.

Digitala möten

Tack vare att våra datorer blivit kraftigare så har det låtit oss nu kunna ha diskussioner inte bara via mikrofon och högtalare. Idag kan vi nämligen nyttja webbkameror för att ha videosamtal med nära och kära. Ta detta koncept till ditt kontor och du får tillgång till videokonferanser. Samtal med kunder såväl som aktieinnehavare m.m ifrån hela världen men utan resandet.