Betting online

Att spela om pengar genom betting är något som lockar många svenskar runt om landet oavsett om det handlar om trav, fotboll eller hockey. 

pengar och tippslappar

Online så är möjligheterna att satsa pengar på sin favoritsport större än någonsin. Medans Svenska spel har ett ganska begränsat utbud av sporter att spela på så har internationella spelsajter betydligt större utbud. Där kan man oftast spela om allt från motorsport till vem som vinner melodifestivalen eller blir nästa president i USA. Att veta vilket spelbolag man skall välja att spela på kan dock vara svårare, speciellt då alla erbjuder olika bonusar för att locka nya spelare.

Exakt vad bonusarna gör och hur mycket det är värda varierar från spelbolag till spelbolag men den vanligaste formen är någon form av insättningsbonus. Att man till exempel får sin insättning dubblad upp till en maxgräns. Vissa bettingsajter väljer dock att arbeta lite annorlunda, Betsafe väljer till exempel att ge upp till 1000 kr i riskfritt spel till nya kunder. Då får man helt enkelt möjligheten att spela på ett spel utan att riskera förlust av pengarna.

Vissa sidor ger pengar att spela för utan att man själv behöver göra någon insättning. De ger alltså pengar gratis, med enda kravet att man spelar för dem.

Informationssidor som går igenom vilka bonusar spelbolag har är oftast en bra utgångspunkt när man väljer var man skall spela. Tippat är vår favorit och innehåller i dagsläget information om 28 stycken spelbolag samt vad de har för bonuserbjudanden.

Dessa sidor innehåller dessutom ofta mycket information om uppkommande matcher samt bra odds man bör hålla koll på.